Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (2.57 secunde)
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Filmul Banditul Whisky / A Viszkis a fost vazut de 8.726 de spectatori in weekendul premierei si de 14.008 romani pana pe 1 februarie 2018.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari".
Primele 6 judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti (1.883,4 mii), ca numar de populatie stabila sunt Iasi (772,3 mii), Prahova (762,9 mii), Cluj (691,1 mii), Constanta (684,1 mii), Timis (683,5 mii) si Dolj (660,5 mii persoane).
Europa a spus "nu" Comisia Europeana a respins initiativele UDMR si Consiliului National Secuiesc (CNS) privind autonomia teritoriala a "Tinutului Secuiesc", pe motiv ca proiectul maghiar nu are temei juridic in conformitate cu tratatele europene.
La cea de-a VII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau, desfasurata sambata, 17 mai, au participat 615 elevi si 72 de cadre didactice.
Discursul sustinut de vicepresedintele PSD Dan Sova la intalnirea cu membrii si simpatizantii PSD din Jimbolia: ... Suntem mandri si ca suntem social-democrati.
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare. ... Dorica Dan reprezinta si Asociatia Pacientilor cu Cancere Rare.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumura, primul incident a avut loc in 25 noiembrie, pe strada Armoniei, din municipiu. Un barbat necunoscut a batut la usa unei persoane, recomandandu-se ca este de la Primarie si vine pentru deratizare.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati. ... Ea este amplasata la altitudinea de 272m, avand un relief cu mari denivelari, dar si cu intinse suprafete plane.
anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeola si niciun deces, potrivit Ministerului Sanatatii.Reamintim ca numarul parintilor care refuza sa-si vaccineze copilul creste in Romania de la an la an, in urma unor campanii masive duse de organizatii ortodoxe sau de personalitati media precum Olivia Steer.
Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Cod galben de furtuni in aproape toata tara de sambata pana luni Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica, insotita de averse si descarcari electrice, valabila in aproape toata tara, de sambata, ora 16.00, pana luni, ora 21.00.
Dupa cucerirea dacilor de catre romani, cultura gastronomica a poporului roman a mostenit numeroase obiceiuri culinare atat de la unii, cat si de la ceilalti. Dar romanii au inprumutat multe obiceiuri si de la vecini.
S-au deschis usile din spate si a cazut fata asta. ... Capitan Lucian Jacodi, ISU Salaj: ... Scaunul pe care statea eleva nu era fixat, spun politistii, si nu ar fi avut ce sa caute acolo.
Salaj, iar dupa ce a trecut de str. Veseliei, a surprins si accidentat grav pe M. IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pichetului, moment in care a fost surprins si accidentat grav de un autoturism marca Daewoo Matiz, care se deplasa pe str. ... Salaj catre str.
In Cluj mai multe strazi s-au inundat din cauza puhoaielor de apa iar la Salaj un rau a iesit din matca si a maturat totul in cale. In comuna Floresti, din Cluj-Napoca, apa a intrat chiar si in case si gospodarii.
Revolta in strada din cauza amenintarilor si batalor. Mii de oameni terorizati de interlopi, la Salaj
google-analytics.com